Pranje - peskiranje fasada

Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /www/webvol18/w4/qyfakhsxv6xqojx/svetigorabeograd.com/public_html/includes/common.inc).

Pored izrade fasada od veštačkog kamena kao i termo izolacionih – demit fasada, bavimo se i ekološkim pranjem fasad – mokrim peskiranjem pod kontrolisanim pritiskom. Uspešno uklanjmo nečistoće nastale usled atmosferskih uticaja, velike koncentracije izduvnih gasovau gradskim područjima, kao i grafite sa fasada od veštačkog kamena, prirodnog kamena kao i sa betonskih fasada.

 U zavisnosti od zaprljanosti fasada istovremeno i oštećenosti pritisak se reguliše a uspešnost sepostiže dodavanjem kvarcng peska i po potrebi hemijskih rastvora. U koliko je na fasadi došlodooštećenja u obliku prskotina, upotrebom odredjenih aditiva koji su poslovna tajna preduzeća, koristeći iskustvo profesora Ljubomira Dragićevića, jednog od naših najpriznatijih restauratora, na objektima koji su spomenici kulture (Nagrada UNESKO, za restauraciju manastira Studenica, kao najkvalitetnije restauriran spomenik kulture u Evropi 2000.godine.)

Mokro peskiranje izvodimo profesinonalnim masinama Nemackog proizvodjaca KRANZLE koji je svetski lider u proizvodnji ručnih aparata za pranje pod visokim pritiskom. Kranzle mašine poštuju visoke standarde u očuvanju ekološke sredine štedeći vodu i energju a u isto vremepružaju maksimalni učinak pri pranju.

U posedu imamo dva aparata kranzle 1000TST,radnog pritiska u rasponu 30-220 bara, koja uz primenu turbo mlaznica koje izbacuju vodu pod pritiskom praveći vrtlog – tornado ima fonomenalan učinak u pranju. Uz primenu seta za peskiranje ova mašinom postižemo izuzetne rezultate prilikom pranja jako zaprljanih površina gde je pored prisustva hemije potrebna velika mehanička snaga kako bi se otklonile dubinske nečistoće.

Pored manjih aparata imamo i jednu jaču mašinu kranzle 900therm, radnog pritiska 30-190 bara, koja u kombinaciji moćnog elektro motora i dizel agregata ima mogućnost pranja pod visokim pritiskom uz grejanje vode do temperature od 150 oC, prveći vodenu paru pod pritiskom uz primenu odgovarajućih hemikalija idealna je za uklanjanje jako zaprljanih fasada kao i masnihfleka sa istih

Primeri pranja – peskiranja fasade

Izgled pre
Izgled posle
Ulaz pre
Ulaz posle